My little web

Online eszköztár kisvállalkozóknak

Mi a célod?
Mi a célod?

nyitvavagyunk.jpeg

Ahogy az üzleted kiindulása, úgy weboldalad indulása is ugyanaz a pont, amikor meg kell kérdezni magadtól a következőt: MI A CÉLOM A WEBOLDALAMMAL???

...

WORDPRESS VS BLOG.HU
WORDPRESS VS BLOG.HU

csajos.jpegAmennyiben blogger vagy, illetve tervezel blogot az oldaladra, tehát lesznek cikkeid, szakmai anyagok, változó szöveges tartalmak, már induláskor felmerülhet benned, hogy egy egyszerű blog.hu oldallal indulj-e el, vagy egyből legyen egy saját wordpress oldalad.

...

Kell-e neked saját honlap?
Kell-e neked saját honlap?

web.jpegMiután elég gyakran találkozom valakivel, aki saját vállalkozásba fog és azzal kezdi az egészet, hogy neki saját webes felületre, vagyis egy honlapra van szüksége, gondoltam mesélek egy kicsit arról, hogy  - szerintem - mihez kell és mihez nem kell saját oldal és mire elég, ha csak a közösségi média felületeken vagy jelen. 

...

Énmárkaépítés a kezdetektől
Énmárkaépítés a kezdetektől

enmarka_1.jpegHa vállalkozásba fogsz, és saját magadat akarod eladni - mert például szolgáltató vagy, akkor kikerülhetetlen az énmárka építés, melynek kiváló felülete a közösségi média. Az énmárkázás gyakorlatilag olyan, mint amikor egy brandet építesz fel, csak itt saját magad leszel a márka, tehát miattad lesz érdekes a terméked vagy szolgáltatásod és egy rajongói tábor nagyon jól fog jönni a vállalkozásodnak!

...

Hello itt!
Hello itt!

hanna2.jpgHanna vagyok, a My Little Web bloggere. Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy segítsek azoknak a kisvállalkozóknak, akik nem tudnak nagy összegeket áldozni online megjelenésükre, viszont elég kurázsit éreznek magukban ahhoz, hogy létrehozzanak egy weboldalt, hirdetéseket és kampányokat indítsanak, közösséget építsenek vagy akár arculatot tervezzenek maguknak - mindezt akár teljesen ingyenes eszközökkel!

...

Webokos - alapfogalmak
Webokos - alapfogalmak

webpage.jpegÖsszegyűjtöttem néhány, webfejlesztés témájú alapfogalmat, melyet érdemes ismerni, ha vállalkozásodnak egy honlapot vagy weboldalt szeretnél létrehozni. A weboldalakkal kapcsolatos fogalmak, idegen szavak megijeszthetnek, ha nem vagy járatos az online világban és ezt sok webfejlesztő cég kihasználja. Olvasd el cikkemet és máris tisztulni fog a kép!

...

My little web

Webes gyorstalpaló kisvállalkozóknak. Itt a helyed, ha nincs pénzed webfejlesztőre, vagy marketingesre, ha szeretnél vállalkozásodnak online jelenlétet gyorsan és szinten ingyen!

SZERZŐI JOGOK

Az oldal teljes tartalmát szerzői jogok védik. A fotók forrása: http://pexels.com

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása